Wie ben ik

Roel Nijholt

 

 

 

Na een mooie periode waarin ik veel geleerd heb, begonnen de resultaten van het fotograferen mij tegen te vallen. Ik ben gestopt met het aanbieden van fotografie aan anderen en toen ben ik dat enkel nog privé blijven doen. Helaas bleven de resultaten mij tegen vallen.

Dit jaar ben ik op vakantie geweest in Frankrijk en daar heb ik een hoogwaardige camera met dezelfde instellingen getest, om te vergelijken met mijn eigen camera. Deze camera beviel mij zo goed, dat ik bij terugkomst in Nederland alles heb ingeruild, om een nieuwe stap te maken.

Dit heb ik gedaan in oktober en vanaf toen ben ik gaan oefenen met de camera, om de instellingen wat beter onder de knie te krijgen. Een rijvereniging waar ik vroeger actief fotografeerde bood mij de mogelijkheid het fotograferen daar op te pakken en daarmee direct veel van mijn capaciteiten te vragen. De reacties bleven niet uit en sindsdien heb ik besloten het fotograferen weer op te pakken.

Ik hou van uitdagingen en deze hoeven dus niet op te houden bij de paardensport. Alles behoort tot de mogelijkheden.

Laatste stukje: heeft u vragen? U kunt contact opnemen via pagina informatie boven in menu.

  info@yourmomentfotografie.nl